- Produktionsplanering / Kundansvarig

- CNC-operatörer

Produktionsplanering / Kundansvarig

Vill du vara en del av och utvecklas inom ett lagom stort industriföretag under stark utveckling?

Götlunda CNC Teknik AB växer med nya och befintliga kunder och vi behöver förstärka bemanningen. I ett mindre företag finns möjligheten till breda och varierande arbetsuppgifter, och arbetsinnehållet kan i viss mån utformas efter dina intressen och färdigheter.

Arbetsuppgifter:

– Orderbehandling för ett antal utvalda nyckelkunder, inklusive att bereda tillverkningsorder och huvudplanera. Leveransbevakning för nämnda kunder.

– Nettobehovskörning och tillhörande materialanskaffning/inköp.

– Utveckla processerna för orderbehandling och planering så att maximal hjälp fås från affärssystemet Monitor.

– Utvärdera produktionskapaciteter och underhålla riktiga parametrar i Monitor.

– Kundfrågor på engelska språket ser vi gärna att du hjälper till med.

Om dig / profil:

Viktigast är flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du ska vara villig att reflektera och lära samt vidareförmedla de kunskaper som förvärvats till oss övriga.

Vi söker dig som vill nå goda resultat, är lösningsorienterad och vågar föra fram förslag till förbättringar. Erfarenhet av förbättringsarbete är önskvärt.
Noggrannhet och vilja att hela tiden bygga på informationsbanken i Monitor är viktigt, har du arbetat i Monitor eller liknande affärssystem är det bra.

Goda kunskaper i både svenska och engelska, muntlig och skriftlig, tillför kompetens till GCNC.

Vi är övertygade om att även en ”typ” högskoleingenjör skulle finna arbetsinnehållet intressant och utmanande. Med tiden ska vår konsult gå i Pension på riktigt, och behöver någon att lämna över sina uppgifter till.

Om GCNC:

Götlunda CNC Teknik AB är ett 25 år gammalt företag med idag 7 anställda som svarvar och fräser i metall. Vi löser kundproblem genom högteknologisk bearbetning samt genom att ordna med svetsning, värme- och ytbehandlingar samt monterar produkter.
Vi utmärks av korta beslutsvägar, högt i tak och en avspänd stämning.

Vi finns i lantlig miljö söder om Tidan, norr om Skövde.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ring oss:          

Magnus           
070-5577930

Markus
070-5577931

Eller skicka in din ansökan till:   info@gotlundacnc.se

CNC-operatörer

För hantera en ökande orderingång behöver vi förstärka med CNC-operatörer. Aktuella maskiner framgår av hemsidan, se ”Maskiner ” här på hemsidan. Du får ett ansvar i produktionsprocessen från ritningsläsning, programmering, ställ och tillverkning till mätning/kvalitetskontroll.

Många nya detaljer programmeras från 3D-modeller. Programmeringskompetens och erfarenhet av CAM-beredning (Mastercam, Surfcam) är meriterande eller så lär vi dig det.

Du kommer att arbeta på ett väletablerat företag med stora möjligheter till personlig utveckling. Utöver en bra lön finns även vinstdelning på Götlunda CNC.

Vi söker dig som gärna tar egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Du är noggrann, lösningsfokuserad, flexibel och ansvarsfull.

Arbetstiden är dagtid.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ring oss:

Magnus  

070-5577930

Markus    

070-5577931

Eller skicka in din ansökan till:   info@gotlundacnc.se